Word lid

Wat mag ik  als lid  verwachten

U wordt lid van een vereniging waarvan de leden zich specialiseren in het houden, kweken en tentoonstellen van grasparkieten.
U wordt lid van een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse grasparkieten club en bij de World Budgerigar Oraganisation.
U verkrijgt uw eigen stamnummer, wat u moet toelaten om langs deze weg gesloten voetringen tegen betaling te bekomen.

U krijgt tien maal per jaar een “full colour” tijdschrift. Dit blad is er één met klasse, naar voorbeeld van andere Europese grasparkietenbladen. Hierin kunt u vinden, artikels van kwekers, veeartsen, wetenschappers van over de hele wereld. Verslaggeving van shows en meetings met kleurenplaten van vogels en winnaars van binnen- en buitenlandse shows. Ook nog regionieuws en andere aankondigingen, en ga zo maar door.

U wordt lid voor het jaar 2018 door de betaling van 53,00 euro

(dit bevat één lidmaatschap bij NGC (€38,00), één lidmaatschap aan VGC (€ 15,00) en 10 maal het clubblad “Budgie”).

Wat men bij VGC mag verwachten is een jaarprogramma vol van activiteiten georganiseerd door en voor hun clubleden. Op deze bijeenkomsten worden tal van onderwerpen aangesneden, zolang het maar handelt over "de grasparkiet". Meestal zijn dit lezingen verzorgd door gastsprekers met of zonder beeldmateriaal, maar ook worden er vogels meegebracht, zoals op de mini-babyshows of de kweekvogelshows, en of andere activiteiten.

U betaalt gewoon door storting op het rekeningnummer  KBC

IBAN               BE28 7380 2149 5020
BIC                 KREDBEBB

met vermelding ‘lidgeld 2018’ of aan één van onze mensen van het VGC bestuur.

Ook kan je enkel donateur worden van VGC en dat kost je dan € 15,00.

Voor betaling volgt u dezelfde procedure als hierboven beschreven.

Uw bijdrage geeft VGC de extra slagkracht om steeds weer top-activiteiten te kunnen blijven organiseren waar je natuurlijk van harte welkom bent!

U bent nu lid van de meest interessante speciaalclub in België, en wij zorgen ervoor dat u met uw vogels de aandacht krijgt die u verdient.

(wilt u een pdf versie van deze voorwaarden, klik dan hier)

Wij danken u nu al voor uw vertrouwen

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online