Word lid

Wat mag ik  als lid  verwachten

Elk jaar weer heeft VGC een fantastisch programma met shows en voordrachten met Internationale sprekers en keurmeesters.
Op deze bijeenkomsten worden tal van onderwerpen aangesneden, zolang het maar handelt over "de grasparkiet". Meestal zijn dit lezingen verzorgd door gastsprekers met of zonder beeldmateriaal, maar ook worden er vogels meegebracht, zoals op de mini-babyshows of de kweekvogelshows, en of andere activiteiten.

Om al onze activiteiten betaalbaar te houden vragen we als lidgeld bij VGC € 15,00.

Uw bijdrage geeft VGC de extra slagkracht om steeds weer top-activiteiten te kunnen blijven organiseren waar je natuurlijk van harte welkom bent!

U wordt lid voor het jaar 2024 door de betaling van 15,00 euro

U betaalt gewoon door storting op het rekeningnummer  KBC

     IBAN    BE28 7380 2149 5020
     BIC      KREDBEBB

     met vermelding ‘lidgeld 2024’

of aan één van onze mensen van het VGC bestuur.

U bent dan lid van de meest interessante speciaal club in België en wij zorgen ervoor dat u met uw vogels de aandacht krijgt die u verdient.

Voor de meerprijs van € 45,00 (dus totaalbedrag van € 60,00) betaalt u lidmaatschap bij NGC en ontvangt u 10 maal het clubblad ‘Budgie’. 
Betalingswijze is dezelfde procedure zoals hierboven beschreven.

Wegens de stopzetting van de hobby door liefhebbers en gekende leden, het annuleren van activiteiten wegens de coronamaatregelen is uw lidmaatschap meer dan welkom.
 

 

Wij danken u nu al voor uw vertrouwen

Login

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online